Hitachi

HITACHI

hitachi_logo.png
Aerul conditionat de la Hitachi poate fi descris ca arta exploatãrii ultimelor idei si descoperiri în tehnologie pentru a crea produse inovatoare ce furnizeazã un ambient mult mai confortabil si productiv în care oamenii pot trãi sau lucra. De asemenea, arta executiei s-a extins si asupra protejãrii mediului înconjurãtor. Gândirea ecologicã începe de la prima etapã a creãrii unui nou produs si continuã pe tot parcursul productiei, proceduriide instalare a echipamentului si al operatiunilor.
 
 
Specialistii si utilizatorii finali deopotrivã pot fi întotdeauna siguri cã performanta si costurile nu sunt singurii parametri
dupã care produsele Hitachi pot fi catalogate.
Succesul obtinut cu asemenea obiective pe o scarã globalã solicitã nu numai resurse enorme ci si un anganjament
pentru viitor. Ca una dintre cele mai mari companii din lume, Hitachi este bine pozitionatã pentru a-ti lua acest angajament cu încrederea ce vine din întâlnirea cu succes a nevoilor schimbãtoare ale oamenilor de-a lungul a peste 90 de ani.
 
În japonezã, Hitachi înseamnã rãsãrit de soare, noi suntem în fruntea cercetãrilor si dezvoltãrii, transformând idei si inovatii în produse. Din veniturile din vânzãri de 81.4 miliarde dolari din lumea întreagã, în 2003, aproximativ 5,2% au fost investiti în programe de cercetare si inovare. Aceastã sumã mare de bani i-a oferit companiei Hitachi oportunitatea de a lansa premiere mondiale: exemple în care se pot include tehnologia avansatã a compresorului elicoidal semi-ermetic si a canelurei spiralate. Acestea au fost introduse în sistemul de aer conditionat si rãcitoare de apã care au revolutionat vânzãrile de aer conditionat din lumea întreagã.
Majoritatea produselor de aer conditionat pentru camerã sunt dezvoltate la sediul Tochigi Works din Japonia. Aici este sediul principal nu numai pentru productie, dar si pentru cerecetare si dezvoltare a tuturor produselor noastre de aer conditionat . Pentru a face fatã productiei si distributiei globale de aer conditionat si compresoare am dezvoltat relatii de parteneriat cu sapte companii afiliate.
 
Produsele avansate de aer conditionat ale companiei Hitachi sunt recunoscute pe plan mondial, oriunde existã cerinte din punctul de vedere al performantei, eficientei costurilor si fiabilitatea pe termen lung. Printr-o paletã variatã a unitãtilor împreunã cu alegerea unui sistem de control avansat, Hitachi elaboreazã solutii care pot fi implementate oricãrei aplicatii sau specificatii ale produsului de aer conditionat. Distribuitorii specializati din întreaga lume elaboreaza suportul si asistenta tehnicã pentru a oferi design, comisionare si asistenta post-vânzare.
 
Încã din faza de conceptie a produsului elaboratã în departamentul de cercetare-dezvoltare din Japonia, dezvoltarea produsului este axatã pe furnizarea de produse conforme cu cerintele consumatorilor. Designul si dezvoltarea produsului tine cont în primul rând de folosirea unui refrigerant ecologic. Pentru a satisface cerinta de rãcire si încãlzire si pentru a asigura ambientul optim pentru interior, puteti considera Hitachi primul si ultimul cuvânt în aer conditionat